14.3 C
Amposta

Vallespí pren el relleu de Jordan com a vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre

David Poy, regidor de Movem Roquetes i conseller del Baix Ebre, serà el nou portaveu de Movem Terres de l’Ebre al Consell Comarcal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Movem Terres de l’Ebre ha confirmat en un comunicat que el regidor de Movem Tortosa, Francesc Vallespí, prendrà el relleu de Jordi Jordan com a vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. Per la seua banda, les tasques de portaveu de Movem Terres de l’Ebre que fins ara exercia Jordan seran assumides pel ja conseller d’Ensenyament i Joventut i també regidor de Movem Roquetes, David Poy. Tant Vallespí com Poy prendran possessió dels respectius càrrecs al proper ple ordinari del Consell Comarcal del mes d’abril, un cop acceptada la renúncia de Jordan.

D’aquesta manera, la composició del Consell Comarcal del Baix Ebre es manté com fins ara només havent-hi un canvi de membres, tenint en compte que Francesc Vallespí continuarà encapçalant les àrees d’Ensenyament, Joventut, Turisme i Cultura com fins ara havia fet Jordi Jordan.

En aquest sentit, des de la formació recorden que aquest relleu es fa efectiu seguint el codi ètic de Movem Terres de l’Ebre per tal d’evitar l’acumulació de càrrecs dels seus membres electes, tenint en compte que Jordan ha estat elegit com a diputat al Parlament de Catalunya i que és regidor a la ciutat de Tortosa. És també per aquesta raó que el portaveu de Movem Terres de l’Ebre renunciarà a més a més a una bona part del sou que començarà a percebre com a diputat i a la totalitat de les indemnitzacions percebudes com a regidor, les quals seran entregades a entitats socials de la ciutat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -