14.3 C
Amposta

Miravet, el poble “amb més encant de Catalunya” segons La Vanguardia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Miravet, a la Ribera d’Ebre, és molt conegut pel seu castell, una fortalesa templera del segle XII, situat a la part alta de la muntanya i també pel seu nucli històric construït just a sota, ancorat a la roca damunt del riu Ebre. L’oferta d’activitats en aquest municipi dona per unes quantes hores: turismemiravet.cat. La part històrica es troba ancorada a la roca, és petita, però els seus carrers empedrats tenen molt encant. Es pot visitar l’Església Vella del segle XVI i contemplar unes boniques vistes des d’allà.

Aquest poble és el primer que destaca La Vanguardia com un dels “pobles amb més encant de Catalunya”. En un article d’aquest mes de març a la secció de “Viatges”, anomenat “De Cadaqués a Siurana, estos son los pueblos con más encanto de Catalunya”, es detallen els encants de nou pobles catalans. Una guia on la primera posició és per aquest petit poble de les Terres de l’Ebre i en trobem d’altres com son Siurana (Priorat), Rupit (Osona), Cadaqués (Alt Empordà) o Besalú (La Garrotxa).

Una altra guia de viatges, en aquest cas del diari El País, també va destacar Miravet com un dels pobles “més petits i populars d’Espanya”. Ara és La Vanguardia qui diu que aquest poble és una de les “grans sorpreses de les Terres de l’Ebre”. “Les seues cases s’enfilen per un turó coronat per un castell templer del segle XII envoltat de llegendes”. L’article també destaca que la localitat “ha estat al llarg de la història un pas estratègic en les rutes fluvials comercials, i avui rep a nombrosos turistes interessats a conèixer el seu passat i gaudir d’uns voltants que tenen el vi i els seus cellers com a protagonistes”.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -