14.3 C
Amposta

Vacunació sense cita prèvia a la Ràpita, l’Ametlla de Mar, Gandesa, la Sénia i Ulldecona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Una part de la població de les Terres de l’Ebre ja es pot vacunar sense cita prèvia a Gandesa, l’Ametlla de Mar, Sant Carles de la Ràpita, Ulldecona i la Sénia. La setmana passada el Departament de Salut va obrir la vacunació a les persones majors de 16 anys i en poques hores es van esgotar les hores disponibles en molts punts de vacunació, per tant, des del departament s’ha decidit obrir alguns punts sense cita prèvia arreu de Catalunya. Aquesta setmana hi haurà 5 punts a les Terres de l’Ebre.

Les persones que vulguin vacunar-se sense cita prèvia hauran de ser usuàries del CAP del municipi on es dugui a terme la vacunació, no haver passat la Covid-19 en els darrers sis mesos i no tenir cap dosi administrada. A Gandesa la vacunació es durà a terme aquest dimarts dia 6 de juliol al Casal de Joventut. A Ulldecona rebran la vacuna al mateix CAP el 7 de juliol. A la Sénia la vacunació tindrà lloc el 8 de juliol. A l’Ametlla de Mar es vacunarà el 8 de juliol al parc del Bon Repòs i al CAP de la Ràpita s’administraran les vacunes el 8 i 9 de juliol. Sempre sense cita prèvia.

A continuació teniu la informació que ha facilitat l’Institut Català de la Salut de les Terres de l’Ebre (ICS Ebre):

  1. Usuaris de l’EAP de la Terra Alta nascuts fins al 2005 inclòs. Dia 6 de juliol de 9 a 14 hores al Casal de Joventut de Gandesa.
  2. Usuaris de l’EAP d’Ulldecona nascuts fins al 2005 inclòs. Dia 7 de juliol de 9 a 13 hores i de 15 a 19 hores al CAP d’Ulldecona.
  3. Usuaris de l’EAP de la Sénia nascuts fins al 2005 inclòs. Dia 8 de juliol de 9 a 13 hores i de 15 a 19 hores al CAP de la Sénia.
  4. Usuaris de l’EAP de l’Ametlla de Mar nascuts fins al 2005 inclòs. Dia 8 de juliol de 9 a 14 hores al Parc del Bon Repòs.
  5. Usuaris de l’EAP de Sant Carles de la Ràpita nascuts fins al 2005 inclòs. Dies 8 i 9 de juliol de 15 a 20 hores al CAP de la Ràpita.
  6. Usuaris de l’EAP de l’Ametlla de Mar nascuts fins al 2005 inclòs. Dia 8 de juliol de 9 a 14 hores al Parc del Bon Repòs.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -