14.3 C
Amposta

Uns vàndals cremen i destrossen el parc de la plaça Països Catalans d’Alcanar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest matí el parc de la plaça Països Catalans d’Alcanar s’ha despertat amb una imatge lamentable. Ahir a la nit uns brètols van cremar una part de la tanca del parc i van destrossar gairebé tot el paviment continu de goma de cautxú de les zones dels jocs.

Les obres d’arranjament del paviment de formigó i la instal·lació d’un paviment continu de goma de cautxú reciclat a les zones dels jocs que es van portar a terme l’any 2018 van suposar una inversió de més d’11.000 euros, procedents de fons propis municipals, és a dir, de tots els veïns i veïnes d’Alcanar. Ara, arran d’aquest acte incívic, s’hauran d’afegir les despeses per la neteja i reparació.

L’Ajuntament expressa el seu ferm rebuig a aquests actes vandàlics, “fets amb mala fe i covardia, que representen un dany a tota la població en general i, en especial, a les persones usuàries d’aquest espai, ja que malmeten l’espai públic i suposen una despesa afegida per a les arques municipals”. La Policia Local d’Alcanar ja ha obert una investigació per a trobar els autors i demana la col·laboració ciutadana.

Aquests fets greus se sumen als actes vandàlics que de forma recurrent sofreixen altres parcs municipals. Fa uns dies, la zona infantil del parc de la plaça Lluís Companys d’Alcanar va aparèixer pintada i bruta, just uns dies després que la Brigada Municipal d’Obres i Serveis haguera netejat la zona pel mateix tipus de comportament incívic.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -