14.3 C
Amposta

Una vintena de persones es van trobar a la 8a edició del Bussiness & Drinks, organitzat per T-Valley

Marian Drago va donar a conèixer el seu projecte Espai Haruna Cosmètics enfocat en cosmètics ecològics amb arròs, mentre que Paula Bertomeu va explicar l'origen de CuidaPro, un servei a domicili per a persones grans

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dijous 21 de març a la tarda, la vinoteca Tanins de Tortosa va acollir la 8a edició del ‘Business & Drinks’ de T-Valley, on dues emprenedores de les Terres de l’Ebre van presentar els seus innovadors projectes.

Marian Drago va donar a conèixer el seu projecte Espai Haruna Cosmètics, centrat en la producció cosmètica ecològica i natural elaborada amb arròs. Per la seva banda, Paula Bertomeu, directora de CuidaPro, va compartir com va néixer la idea de posar en marxa aquest servei a domicili per a persones grans.

La trobada va ser un espai de debat i intercanvi d’idees, amb la participació activa dels assistents interessats en l’emprenedoria i la innovació.

T-Valley és un ecosistema empresarial que es dedica a invertir i accelerar projectes tecnològics a les Terres de l’Ebre. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal fomentar la innovació i el desenvolupament tecnològic a la zona, convertint-la en un pol d’atracció per a empreses emergents i talent internacional. Des de T-Valley, s’organitzen trobades mensuals que serveixen com a plataforma per a la presentació i el networking entre professionals, creant un ambient propici per al creixement empresarial.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -