14.3 C
Amposta

Una vintena de persones en risc d’exclusió social es formen com a auxiliars de cuina amb un xef ‘estrella Michelin’ en el marc del programa Incorpora de ”la Caixa”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Escola de Cuina de Villa Retiro i el programa Incorpora de ”la Caixa” han clausurat avui un curs d’Auxiliar de cuina i restauració per a 19 persones en risc d’exclusió social, que veuen així millorades les seves possibilitats d’inserir-se al món laboral.

Després de l’èxit que va tenir l’any passat aquesta formació pionera a Villa Retiro, restaurant del xef Fran López situat al Baix Ebre que compta amb una estrella Michelin des de 2009, enguany s’ha ampliat aquesta iniciativa al restaurant Xerta, al centre de Barcelona, guardonat també amb aquest reconeixement internacional el 2016.

Aquest migdia, els participants en el programa han tingut ocasió de cuinar un aperitiu per mostrar les habilitats adquirides al curs. A l’acte han estat presents el director de l’Àrea d’Integració Sociolaboral de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Farré, la directora de l’Escola de Cuina de Villa Retiro, Imma Estivill, i el propietari de Villa Retiro i de Xerta Restaurant, el xef Fran López.

“Volem lluitar contra la desocupació de col·lectius vulnerables com ara els joves, que tenen un paper imprescindible a la nostra societat, oferint-los eines per ajudar-los a millorar les seves opcions de treballar així com treballant l’autoestima de tots els participants, per tal que la persona s’empoderi i senti que pot revertir la seva situació”, explica el responsable d’Incorpora de ”la Caixa”, Jaume Farré.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -