14.3 C
Amposta

Una vintena d’alumnes es formen en gestió administrativa a Baix Ebre Innova

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Una vintena d’alumnes es formen en gestió administrativa al Viver d’Empreses Baix Ebre Innova, a Camarles. Es tracta d’un dels cursos de l’oferta formativa d’enguany del Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova, subvencionats pel Fons Local Europeu i el departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.  El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha fet la inauguració del curs.

“Es tracta d’un curs que permetrà a l’alumnat obtenir la professionalització necessària per a accedir al mercat laboral; forma part del programa Formació amb Compromís de Contractació, que garanteix la inserció laboral d’un mínim del 40% dels participants”, ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.  Concretament, s’ha començat a impartir un itinerari complet del certificat de professionalitat en activitats de gestió administrativa amb una durada de 920 hores, 80 de les quals de pràctiques professionals en empreses.

L’oferta formativa de Baix Ebre Innova també inclou un curs d’auxiliars de comerç, que està previst comence el 22 de març i, en aquest cas, les classes es duran a terme a l’antic ajuntament de Roquetes. Aquest curs tindrà una durada de 340 hores (40 de pràctiques) i es faran activitats auxiliars de reposició i condicionament al punt de venda i en el repartiment de proximitat, així com atenció i informació estructurada al client en el punt de venda. Aquesta oferta formativa forma part del programa Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) que ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral.

Finalment, a l’abril s’iniciarà un curs de soldadura, que també forma part del programa FOAP. “L’oferta de cursos de Baix Ebre Innova està orientada a feines especialitzades i amb major demana per part del mercat laboral. En aquest moment de crisi que travessem és fonamental la formació per millorar l’ocupació”, ha assenyalat Faura.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -