14.3 C
Amposta

Una marca d’oli de la DOP Terra Alta premiada amb una medalla al Concurs Internacional d’OOVE del Japó

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- El concurs d’oli d’oliva verge extra internacional OLIVE JAPAN és una de les competicions principals de l’oli d’oliva del món, que reuneix els més alts estàndards d’integritat i professionalitat en la concessió de medalles als millors olis de tot el món.

Aquest és el vuitè any de la competència internacional OLIVE JAPAN, el Japó com el mercat més important d’oli d’oliva del món. Els jutges són convidats pels principals països productors d’oli d’oliva i el Japó, sota la recomanació de l’Associació Sommelier d’Oli d’Oliva del Japó (OSAJ).

L’oli Az-Azeytun ha estat premiada amb la Silver Medal Award amb la varietat d’oliva empeltre. Aquesta notícia serà molt ben rebuda pel sector oleícola de la Denominació d’Origen Protegida de la Terra Alta per què donarà impuls i força per seguir elaborant i promocionant aquest tipus d’oli tant singular.

Comercial Az-Azeytun XCIII, SL elabora un oli jove, amb caràcter, que surt d’arbres vigorosos i de les ganes d’un jove amb empenta, Abel Maijó, un emprenedor, vitivinicultor i oleicultor, fill de Batea (població de la comarca de la Terra Alta, Catalunya).

L’oli d’oliva verge extra Az-Azeytun s’obté de les millors olives de les varietats arbequina i empeltre, aptes per la DOP Oli Terra Alta . Les magnífiques condicions geogràfiques i geològiques de la zona de l’Ebre afavoreixen el cultiu i la producció d’oli d’excel·lent qualitat i donen com a resultat un producte delicatessen pensat per als paladars més exigents i els gourmets més experts.

 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

La presidenta de la Diputació inaugurarà la primera edició digital de la Festa de la Cirera de Paüls

La Festa de la Cirera de Paüls ja ha fet públic el seu programa oficial, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de...

Salvem lo Montsià troba insuficient la llei de protecció de les oliveres i alerta que no preserva el paisatge

La plataforma ciutadana Salvem Lo Montsià contra l'espoli d'oliveres mil·lenàries troba "força insuficient" la llei aprovada pel ple del Parlament aquest dimecres per protegir...

S’aprova al Parlament la nova llei de protecció de les oliveres monumentals

El Parlament ha donat llum verda a la proposició de llei de protecció de les oliveres monumentals. La iniciativa regula i protegeix les oliveres...

Els jutjats de l’Ebre i Tarragona més saturats i abocats al “col·lapse”

Els jutjats tarragonins que ja estaven més saturats de feina es veuen abocats al "col·lapse" per l'increment d'assumptes civils, laborals i mercantils que s'espera...

El Govern destina 3,9 MEUR al port de l’Ametlla de Mar per reparar els danys causats pel Gloria

L’empresa pública Ports de la Generalitat ha començat les obres d’emergència per reparar els danys estructurals ocasionats pel temporal Gloria el mes de gener...
- Anunci -
- Anunci -