14.3 C
Amposta

Una farmàcia d’Amposta disposa de mascaretes, malgrat la falta d’estoc generalitzada pel coronavirus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Fa uns dies vam publicar una notícia sobre l’esgotament de totes les classes de mascaretes en moltes farmàcies de les Terres de l’Ebre. El fet és que no queden existències d’aquest producte a les diferents empreses farmacèutiques distribuïdores i això afecta gairebé totes les farmàcies amb les quals vam poder contactar. Fins i tot, una de les farmàcies ens va explicar que els majoristes no preveuen tenir-ne fins d’aquí dos o tres mesos.

Malgrat aquest panorama generalitzat, el gestor de la Farmàcia Albella d’Amposta ens ha explicat que a la seua farmàcia sí que tenen mascaretes de dues classes i que les venen als clients habituals. A més ens han explicat que avui mateix han rebut 20 caixes amb 100 mascaretes FFP1 a cadascuna. Desconeixem l’estratègia que ha seguit la farmàcia per poder acaparar aquests estocs de mascaretes, malgrat això, des de la mateixa ens han destacat que és una feina contínua i de molts anys d’experiència, com per exemple amb la grip aviària.

Des de la Farmàcia Albella ja havien fet ressò de què disposaven de mascaretes a través del seu compte de Facebook, on, a més, detallaven les recomanacions per actuar davant de qualsevol virus.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -