14.3 C
Amposta

Una delegació tortosina porta la Festa del Renaixement fins a Le Puy-en-Velay

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La trenta-quatrena edició de la festa renaixentista del Rei Ocell (Fête del Roi de l’Aiseau), de la població francesa de Le Puy-en-Velay, inclou un any més al seu programa d’actes diversos elements que conformen la Festa del Renaixement de Tortosa. Per aquest motiu, aquest cap de setmana una nombrosa delegació tortosina, formada per més de 50 persones, viatjaran fins a la regió de l’Haute-Loire per participar a l’esdeveniment.

L’expedició inclou alguns espectacles que formen part de la festa de recreació històrica de Tortosa. Concretament, l’organització de la festa francesa ha convidat dos agrupacions musicals (La Suterranya i La Fanfara de la Vegueria), l’espectacle dels Abanderats de la Festa del Renaixement, així com l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa. En aquest últim cas, estrenaran una obra preparada expressament per a la festa del Rei Ocell, una commedia dell’arte escrita i interpretada en francès: les aventures del Capità Amorós (‘Le Capitain Amoureux’).

El tinent d’alcalde de Festes, Domingo Tomàs, remarca que la presència un any més de la delegació tortosina a la festa renaixentista de Le Puy-en-Velay “demostra el gran nivell de qualitat de les produccions que inclou la Festa del Renaixement de Tortosa” i agraeix la confiança de l’organització francesa, que ha propiciat una estreta col·laboració mútua entre les dos festes de recreació històrica centrades en l’època del Renaixement.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -