14.3 C
Amposta

Una cinquantena de persones es formen professionalment en cuina japonesa a EbreTerra

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Un total de cinquanta persones han participat en un curs de cuina japonesa  a les instal·lacions d’EbreTerra a Deltebre, organitzat per l’empresa e-Forma’t amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre. El curs ha estat impartit pel formador Hector Ribeiro, que ha organitzat les classes en dos grups diferents.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha assistit aquest dimarts a la cloenda del curs i, juntament amb la directora d’e-Forma’t, Anna Casanova, va realitzar l’entrega dels diplomes als alumnes que han rebut la formació amb cuina japonesa.  Es tracta d’una formació adreçada a treballadors i autònoms de tots els sectors i que està subvencionada al 100% pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

D’altra banda, l’empresa e-Forma’t ha començat a impartir aquesta setmana els cursos de sommelieria i maridatge i de presentació de vins i begudes que s’allargaran fins al 31 d’octubre. En aquest cas, també es tracta de cursos subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

L’espai de cuina d’EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

L’Estació Nàutica de la Ràpita impulsa les activitats marítimes a l’hivern

L’Estació Nàutica de la Ràpita impulsa les activitats marítimes a l’hivern i posa en valor l’oportunitat de tenir espais oberts en aquests temps de...

La Terra Alta activa un servei de suport psicològic telefònic per a la gent gran arran de la pandèmia

La pandèmia del Covid-19 afecta tota la societat però, especialment, les persones grans ja que és un dels grups de població amb més risc....

Un mort i un ferit greu en l’accident frontal a la T-342, a Roquetes

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que ha tingut lloc un accident frontal aquest dijous a la tarda al punt quilomètric 2,6...

Accident frontal greu entre dos vehicles a Roquetes

Els Bombers de la Generalitat informen que aquesta tarda, a les 18.35 hores, s'ha donat l'avís d'un accident frontal greu entre dos turismes a...

Agricultura concedeix més de 280.000 euros en ajuts a les llotges pesqueres catalanes

El Departament d’Agricultura ha concedit 287.100 euros en ajuts a 16 llotges pesqueres catalanes per compensar el 80% de les pèrdues de recaptació patides...
- Anunci -
- Anunci -