14.3 C
Amposta

Una cinquantena de persones es formen professionalment en cuina japonesa a EbreTerra

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Un total de cinquanta persones han participat en un curs de cuina japonesa  a les instal·lacions d’EbreTerra a Deltebre, organitzat per l’empresa e-Forma’t amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre. El curs ha estat impartit pel formador Hector Ribeiro, que ha organitzat les classes en dos grups diferents.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha assistit aquest dimarts a la cloenda del curs i, juntament amb la directora d’e-Forma’t, Anna Casanova, va realitzar l’entrega dels diplomes als alumnes que han rebut la formació amb cuina japonesa.  Es tracta d’una formació adreçada a treballadors i autònoms de tots els sectors i que està subvencionada al 100% pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

D’altra banda, l’empresa e-Forma’t ha començat a impartir aquesta setmana els cursos de sommelieria i maridatge i de presentació de vins i begudes que s’allargaran fins al 31 d’octubre. En aquest cas, també es tracta de cursos subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

L’espai de cuina d’EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

L’alcalde de la Ràpita treu pressió al turisme i posa el focus dels brots en trobades particulars

Després d'haver passat un confinament i les fases de desescalada imposades pel Departament de Salut en unes dades, a les Terres de l'Ebre, referents...

Augmenten a 15 els brots a les Terres de l’Ebre

Aquest dissabte, 8 d'agost, el Departament de Salut ha informat que a les Terres de l’Ebre hi ha catorze brots de coronavirus. Anteriorment n'hi...

Extingeixen un camió que ha quedat totalment cremat a l’AP-7 a l’altura de l’Ametlla de Mar

Quatre dotacions de bombers han extingit aquesta matinada el foc que cremava un camió a l'AP-7 a l'Ametlla de Mar. Els Bombers han rebut...

Les activitats de lleure de la Ribera d’Ebre han fet gaudir més de 500 nens i joves

Com cada any, a finals de juny van iniciar-se les primeres activitats de lleure a diversos municipis de la Ribera d’Ebre. Aquest any però,...

Amposta aprova encomanar alguns serveis del Centre de Tecnificació Esportiva a Amposta Serveis Municipals

El ple extraordinari celebrat aquest passat divendres 7 d’agost al matí va aprovar, per unanimitat, encomanar part dels serveis del Centre de Tecnificació Esportiva...
- Anunci -
- Anunci -