14.3 C
Amposta

Un veí de Queretes, primer cas de coronavirus al Matarranya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El primer que va donar positiu en coronavirus al Matarranya es tracta d’un veí de Queretes que actualment es troba ingressat. Els resultats es van confirmar durant el dia d’ahir, i encara que es desconeix l’origen de la infecció, tot apunta que l’afectat va estar de viatge a la Comunitat Valenciana i va ser allà on va contraure el virus.

Des dels ajuntaments del Matarranya es demana a tots els veïns que extremin al màxim les precaucions i segueixin les intruccions facilitades per les diferents administracions, una vegada detectada l’existència de casos de coronavirus al territori. També es prega als veïns sortir al mínim possible al carrer i, en cas de  que sigui necessari, portar guants i mascareta.

A l’Aragó s’eleven a 424 els casos confirmats de coronavirus, després que la Direcció General de Salut Pública hagi notificat 64 nous positius avui. També s’han notificat cinc morts, arribant a 22 la xifra de decessos a la comunitat. Del total a Aragó, 192 han requerit ingrés hospitalari, 33 a l’UCI, i 48 són casos confirmats a personal sanitari. Per províncies, 37 casos són d’Osca, 47 de Terol i 329 de Saragossa. Hi ha onze casos d’altres comunitats.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -