14.3 C
Amposta

Un total de 36 comerços ampostins es beneficien dels ajuts a la modernització del comerç

Uns ajuts que compten amb una partida de 30.000 euros i que subvencionen aquells comerços que han realitzat accions de millora als seus comerços

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Amposta ha atorgat un total de 30.000 euros repartits entre els 36 comerços que complien les bases de les subvencions municipals dirigides a fomentar la implantació, modernització i innovació dels comerços de la ciutat. Uns ajuts que compten amb una partida de 30.000 euros i que subvencionen aquells comerços que han realitzat accions de millora als seus comerços entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2023. Aquestes millores han suposat inversions per un valor de més de 370.000 euros per part dels comerços.

Les subvencions tenen dos programes d’ajuts: el primer per a l’afavoriment de la continuïtat comercial, en el qual són subvencionables les actuacions de millora de la imatge, la transformació digital o les accions per la sostenibilitat mediambiental de l’empresa. En aquest cas, s’atorguen ajuts del 40% de la inversió justificada fins a un màxim de 2.000 euros per establiment. Pel que fa al segon programa, està destinat a l’arranjament de locals comercials en obres d’adequació d’interiors i exteriors i es concediran ajuts del 30% de la inversió, també fins a un màxim de 2.000 euros. Dinou dels 36 comerços s’han beneficiat d’ajudes en les dues línies mentre que la resta ho han fet en una de les dues.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -