14.3 C
Amposta

Un pla de màrqueting del Delta guanya el Premi IDECE 2019

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest passat divendres, 29 de novembre, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés; la vicepresidenta primera de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), Gemma Carim i, el director de l’IDECE, Albert Salvadó, han lliurat els guardons als guanyadors de la 8a edició dels Premis IDECE. A l’acte, també hi ha assistit el coordinador territorial de Joventut, Joan L. Barberà.

Els treballs presentats en aquesta 8a edició fan que es consolidi la implicació de l’alumnat dels instituts de les quatre comarques de l’Ebre amb aquests guardons, amb els qual l’IDECE pretén reconèixer la creativitat i l’esforç de l’alumnat dels cicles formatius de Grau Superior en els seus treballs de recerca i crèdit de síntesi–projecte. El director de l’IDECE, Albert Salvadó ha destacat que “són treballs amb una qualitat de continguts, d’anàlisi, d’aprofundiment i de metodologia suficientment acreditats per a esdevenir un projecte coherent i d’interès social en el camp del desenvolupament integral de les Terres de l’Ebre, per això, la meua més sincera enhorabona a tot l’alumnat participant”.

En la mateixa línia, el delegat del Govern ha felicitat les guardones pels bons treballs presentats i les ha encoratjat a seguir “amb força, tenacitat i treball el camí que heu escollit per al vostre futur, ja que serà també el de les Terres de l’Ebre, perquè vosaltres sou el nostre futur” – Xavier Pallarés.

La guanyadora del primer Premi IDECE d’aquesta 8a edició, dotat amb 1.500€, ha estat Marta Bertomeu de l’EMD Els Muntell (Sant Jaume d’Enveja), estudiant de l’Institut de Deltebre, amb el projecte Més que un riure. Pla de màrqueting turístic del Delta de l’Ebre.

El segon premi, dotat amb 1.000 €, ha estat pel treball El turisme a Ulldecona. Un passat per a un futur d’Àngela Elies d’Ulldecona i estudiant de l’Institut Manuel Sales i Ferré d’aquest municipi del Montsià. El tercer premi dotat amb 700 € se l’ha merescut el treball Les matemàtiques a la natura de Marta Sanz de l’Institut Els Alfacs de La Ràpita i el quart premi, dotat amb 500 €, ha estat per al treball El patrimoni industrial d’Alcanar: los rajolars d’Èlia Martí d’Alcanar, estudiant de l’Institut Sòl de Riu d’aquest municipi.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -