EbreNotícies

Un jove de Flix comença a treballar a Casa Cacao, l’obrador xocolater d’un dels germans Roca

El petit dels germans Roca, Jordi Roca, inaugura a Girona Casa Cacao, un petit hotel boutique de 15 habitacions que compta amb obrador de xocolata i botiga pròpia

La setmana passada es va inaugurar Casa Cacao, el somni fet realitat de Jordi Roca, el geni creador de les postres del Celler de Can Roca. Un petit hotel de 15 habitacions dirigit per la seua cunyada, Anna Payet, esposa de Joan Roca, que acaba d’obrir les portes a Girona. Inclou una un obrador de xocolata a peu de carrer en el qual es pot contemplar el procediment que transforma el gra de cacau en xocolata.

Allà es poden degustar i comprar les delicioses creacions xocolateres de Jordi Roca. Una iniciativa demandada per molts dels clients de El Celler, que buscaven també un hotel en el qual allotjar-se per viure l’experiència gastronòmica. El projecte ve a culminar el profund estudi que, des de fa anys, Jordi Roca realitza entorn del cacau. Casa Cacao està situada a la Plaça Catalunya, 23, de Girona.

Un dels membres de l’equip de Jordi Roca és Llorenç Peral Descarrega, un jove flixanco de 24 anys. Peral va estudiar a l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Lleida el Cicle de Grau Mitjà de Pastisseria, forneria i confiteria. Durant els darrers tres anys ha estat estudiant a Barcelona, a l’Escola de Pastisseria del Gremi. Segons ha explicat a la ràdio municipal del seu poble, a Ràdio Flix, està molt content i se sent molt afortunat de formar part de l’obrador de Casa Cacao. Una oportunitat que qualifica, en part, de “sort”, però el cert és que la seua trajectòria educativa i professional l’emparen.

Llorenç Peral ha estat estudiant durant 5 anys i els darrers també ha treballat en pastisseries de renom de la ciutat de Barcelona, com Mas Pastissers i la Pastisseria Canal, la pastisseria que ha guanyat dos anys, el 2016 i el 2019, el premi al millor croissant de mantega d’Espanya. A més, també ha treballat al Restaurant Tickets, del xef Albert Adrià, que té una estrella Michelin.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close