EbreNotícies

Un home ingressa a presó per cultivar gairebé un miler de plantes de marihuana a Tortosa

Una actuació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tortosa va permetre la localització de les plantes en un xalet i la detenció del seu propietari

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra  i de la Policia Local de Tortosa van detenir el passat 31 de gener un home de 64 anys veí de Tortosa, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació del fluid elèctric.

El mateix dia 31 una patrulla de cada cos policial va acudir a un requeriment ciutadà en una finca ubicada al camí de Soldevila de Campredó (Tortosa). Un cop van arribar al lloc els agents van detectar una forta olor a marihuana provinent d’una finca veïna on hi havia un xalet amb un magatzem adossat, per la qual cosa van iniciar una inspecció acompanyats pel propietari del terreny.

En les diverses estances del xalet i el magatzem els policies van localitzar una plantació de marihuana composada per 995 plantes les quals disposaven de sistemes de reg, il·luminació, clima i ventilació necessaris pel seu desenvolupament.

Els agents també van requerir una inspecció per part de l’empresa subministradora d´electricitat els quals van constatar que la instal·lació elèctrica de l’habitatge es trobava connectada a la xarxa de manera fraudulenta. Davant d’aquests extrems els agents van arrestar el propietari de la finca com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i també d’un delicte de defraudació del fluid elèctric.

El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Tortosa el passat dia 1 de febrer i es va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció – V. Ll. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close