14.3 C
Amposta

Un esdeveniment culinari a Gandesa celebra la riquesa de la gastronomia i els productes de proximitat

El dinar va incloure vuit plats, cadascun d'ells destacant pel seu sabor i creativitat culinària

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El restaurant Sibarites, Gandesa, ha estat l’escenari d’un esdeveniment culinari excepcional el passat 4 d’octubre. Després de més de 10 anys de passió i dedicació, David Mosegui, el cap de cuina del restaurant, va acollir l’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre en el seu segon dinar, que va esdevenir una autèntica festa per als amants de la gastronomia i els productes locals.

En aquesta memorable jornada, la taula es va omplir de productes artesanals i de proximitat, que van servir com a testimoni de la riquesa culinària d’aquesta regió. Les Cerveses Homo Ibeerus i Homo Singularis, directament d’Horta de Sant Joan, van destacar a l’aperitiu, oferint als comensals una experiència refrescant i innovadora.

El dinar va incloure vuit plats, cadascun d’ells destacant pel seu sabor i creativitat culinària. Un dels aspectes més remarcables de l’esdeveniment va ser el maridatge amb vins procedents del Celler Bàrbara Forés, un celler local que ha guanyat reconeixement pel seu compromís amb la qualitat i l’expressió del territori. Els vins del celler van complementar a la perfecció els sabors dels plats, afegint una dimensió única a aquesta experiència gastronòmica.

Especialment dignes de menció són les creacions culinàries que van incorporar la trufa com a ingredient principal. Aquesta trufa, recollida a prop de Gandesa, va aportar als plats un sabor distintiu i sofisticat, subratllant la importància de les matèries primes locals en la gastronomia de les Terres de l’Ebre.

La col·laboració entre el restaurant Sibarites de Gandesa, les cerveses de Ebrewine i els vins del Celler Bàrbara Forés va donar lloc a una experiència gastronòmica que no oblidaran els comensals. L’esdeveniment va destacar l’aposta pel producte local i la passió de la regió per la seva gastronomia.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -