14.3 C
Amposta

Un despreniment en un immoble de Tortosa obliga a desallotjar dues famílies

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un despreniment interior en un immoble situat al número 29 del carrer Montcada de Tortosa ha obligat a desallotjar preventivament les dues famílies que viuen als pisos inferiors. Els serveis socials de l’Ajuntament les han reallotjat fins que puguin tornar als seus habitatges. Mentrestant, s’ha restringit la circulació pel carrer fins que es pugui valorar l’afectació de l’edifici, tot i que inicialment, els serveis tècnics municipals descarten que es pugui produir l’esfondrament. S’esperarà a la fi del temporal per avaluar el seu estat.

La gran precipitació de les últimes hores i la prevista durant la tarda pot provocar el creixement dels barrancs que baixen del massís del Port. L’Ajuntament de Tortosa alerta que s’eviti circular per les lleres i que no s’estacioni a la vora de cap barranc, especialment de Jesús, els Reguers i Vinallop.

A Tortosa s’està treballant en diverses incidències a la via pública, filtracions i encreuaments semafòrics, derivades de la intensa tempesta Glòria i recomanen a la població que segueixi les indicacions de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, que es respectin les senyalitzacions i que s’alerti de qualsevol incidència a la Policia Local de la ciutat. 

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -