14.3 C
Amposta

Últims dies per optar als ajuts extraordinaris de la Diputació per pal·liar els efectes de la Covid-19 adreçats a autònoms i microempreses culturals

El proper 21 d’octubre finalitza el termini per presentar peticions per aquesta línia d’ajuts, que compta amb una dotació total de 950.000 euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Diputació de Tarragona impulsa uns nous ajuts adreçats a professionals autònoms i microempreses del sector cultural del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès que han vist afectada la seva situació econòmica arrel de la Covid-19. El termini per presentar sol·licituds per aquesta nova línia, dotada amb 950.000 euros, s’acaba el proper dimecres 21 d’octubre i es pot fer a través de la seu electrònica de la Diputació, presencialment al Registre General de Tarragona o Tortosa amb cita prèvia, o bé en suport paper a través del servei postal.

Els destinataris de la convocatòria són professionals i empreses de fins a 10 treballadors que tinguin la seu fiscal a la demarcació de Tarragona i que es dediquin al sector cultural com a activitat principal, en àmbits com les arts escèniques, plàstiques i visuals, la cultura popular i tradicional, l’artesania, la llengua, la literatura, la producció editorial i la difusió del patrimoni cultural, entre d’altres. No es poden acollir a aquests ajuts les empreses que facturin més de 500.000 € anuals i també les entitats culturals, esportives i socials sense ànim de lucre, així com les fundacions, ja que la Diputació els destina altres línies de suport.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és ajudar a pal·liar les pèrdues que els destinataris hagin tingut pel cessament temporal de la seva activitat ordinària arran de l’estat d’alarma i durant la pandèmia i contribuir a la represa de l’activitat. Els ajuts també contemplen les despeses que suposa la programació de les seves activitats garantint les condicions de seguretat sanitària requerides (distàncies de seguretat, aforament limitat, etc.).

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -