14.3 C
Amposta

Ulldecona presenta una nova edició del cicle Secrets amb Dulzaro i Traditional Tourist com a caps de cartell

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Secrets pretén ser una finestra a la diversitat, a la riquesa musical d’arreu i on les escenes emergents tinguin un paper important per a ser desgustades tant pel públic ja sensibilitzat com per públic curiós…. obert, sensible. L’Art, la Música, la Creació com a part fonamental de l’espectre cultural de qualitat, sempre a disposició de tota la població i el territori. Elements necessaris per a aportar qualitat, criteri, emoció i la felicitat mitjançant les infinites possibilitats de la música en el sentit més ampli. La fantàstica sala polivalent del Antic Molí de Cèsar Martinell, actual Oficina de Turisme acull els  concerts on gaudir dels flamants concerts, entre d’altres espais patrimonials/naturals singulars com l’entorn de la petita ermita del Loreto, coneguda com Lo Lorito .

En aquesta variada i diversa edició gaudirem de propostes fresques i en plena expansió que ens portaran dels del desenfrenat dels ALMA DE BOQUERON i la seva hibridació de rumba catalana amb el pop, el blues, el flamenco el country; la gran sorpresa de DULZARO, l’artista revelació de la fusió de la música tradicional castellanolleonesa amb l’electrònica d’avantguarda; la imprevisible litúrgia contemporània de l’irrepetible i màgic duet LOS SARA FONTAN; la frescor inquieta del cantautor local XAVI RIBA en format vermut; tancant edició amb la superbanda pota negra TRADITIONAL TOURIST i el seu rock/funk/blues de 1a divisió!

Cicle organitzat per l’Ajuntament d’Ulldecona i comissariat per l’Associació Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat. Tota una marca de garantia al territori català i valencià.

Entrades a la venda a turismeulldecona.cat/secrets.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -