14.3 C
Amposta

TV3 destaca la Reserva Natural de Sebes de Flix, un dels espais naturals més importants de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El programa de les tardes de TV3, el “Tot es mou”, ha entrevistat aquest dilluns a Arnau Pou, tècnic de conservació del Grup Natura Freixe, l’entitat sense ànim de lucre que gestiona actualment la Reserva Natural de Sebes de Flix (Ribera d’Ebre).

TV3, aprofitant la Setmana de la Natura, ha parlat sobre què s’està duent a terme per commemorar-la en aquest espai natural, un dels més importants de l’Ebre. El tècnic Arnau Pou ha explicat que aquest cap de setmana passat s’han dut a terme dues activitats rellevants a la reserva, una de voluntariat per a reconstruir espones a la finca de l’Ermita del Remei de Flix i una altra per a construir caixes niu per a una torre de biodiversitat al Mas de les Cigonyes. A més, paral·lalament també s’organitzen activitats de sensibilització ambiental i tallers de divulgació.

Arnau Pou ha aprofitat per explicar què és la Reserva Natural de Sebes i Meandre de Flix, un espai natural, en general, poc conegut. És un dels espais més importants de les Terres de l’Ebre i ocupa una superfície de més de 250 hectàrees de zones d’aigües lliures, aiguamolls, boscos de ribera, illes fluvials i galatxos. La gran diversitat d’hàbitats que acull la Reserva fa que sigui un punt important per a la conservació de la biodiversitat, tant de fauna com de flora i vegetació. Algunes de les espècies presents a la Reserva, estan catalogades com a escasses o molt rares a Catalunya, o fins i tot com a endemismes.

Podeu recuperar el programa aquí:

[Minut 2:27:15]

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -