14.3 C
Amposta

Turull i Giró presentaran a Manel Ferré com a candidat de Junts per Amposta a l’alcaldia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Junts per Catalunya ha confirmat que l’exalcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha estat escollit per encapçalar la candidatura de Junts per Amposta a les eleccions municipals del 2023. El partit presentarà oficialment l’alcaldable aquest dijous dia 22 de desembre a La Lira Ampostina a les vuit del vespre. La presentació del candidat anirà a càrrec del secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, i l’exconseller d’Economia de la Generalitat, Jaume Giró.

Manel Ferré i Montañés va nàixer a Amposta el 1958 i és metge i polític. Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona el 1982. El 1988-1989 es va diplomar en Gestió Gerencial Hospitalària per EADA de Barcelona. Del 1982 fins al 1990 va exercir com a metge d’urgències del Servei Mèdic Cooperatiu d’Amposta i a partir del 1986 fins al 1990 va exercir de sotsdirector mèdic del mateix centre.

La seua trajectòria política va començar el 1987 com a regidor de Sanitat i Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta i el 1991 va ser nomenat primer tinent d’alcalde. Des de 1999 fins al 2007 va exercir de regidor de Governació. Del 1988 al 1996 va ocupar el càrrec de president de la Junta Comarcal del Montsià del Col·legi de Metges de Tarragona i des del 1989 fins al 2015 fou president del Consell d’Administració de l’Hospital Comarcal d’Amposta.

Ha format part de diferents ens com ara el Consell de Salut i del Consell de Direcció de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, el Grup SAGESSA (vicepresident), el Consorci Hospitalari de Catalunya (vicepresident), el Consell de Direcció del Servei Català de la Salut de Barcelona i el Consell Rector de l’Agència de Protecció de la Salut de Catalunya (vicepresident).

Es va presentar com a cap de llista per Convergència i Unió a les eleccions municipals de l’any 2007 a la ciutat d’Amposta, que va guanyar per majoria absoluta, convertint-se en alcalde d’Amposta, fins a l’any 2015. Actualment, és president del Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Cartell de la presentació de Manel Ferré com a alcaldable a les municipals 2023

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -