14.3 C
Amposta

Troben el cadàver momificat d’un home a Horta de Sant Joan

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dijous dos joves de la Terra Alta van trobar el cadàver momificat d’un home en una caseta de camp situada a la partida de Culrojos d’Horta de Sant Joan. Segons recull el portal digital del Diari de Tarragona, les restes de l’home van ser trobades pels dos joves mentre recollien ametlles a la finca dels pares d’un d’ells. Segons el seu testimoni, feia temps que ningú anava a la casa.

En apropar-s’hi, un dels dos joves va mirar per una de les finestres del mas i allà va ser quan els hi va semblar veure el cos d’un home al terra. Després de que els joves alertessin als seus familiars, aquest divendres els seus pares van anar fins la casa per fer-ne la comprovació i n’han confirmat la troballa.

Vista del municipi d’Horta de Sant Joan / Font: Generalitat de Catalunya

Segons les informacions del Diari de Tarragona, on s’apunta que es desconeix la identitat de la víctima i no hi ha denúncies de desaparicions de ningú que pugui coincidir amb la descripció física del cos trobat, tot sembla indicar que l’home podria tractar-se d’un rodamón que estaria ocupant la caseta, ja que portava mesos mort (duia posada roba d’hivern) i no presentava signes de violència.

En qualsevol cas, caldrà esperar als resultats de l’autòpsia per determinar quines van poder ser les causes de la mort de l’home.

Redacció: Jordi Gaya

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -