14.3 C
Amposta

Trio Cavernícola

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tret de sortida de la campanya electoral més animada i a la vegada en menys idees o propostes per part dels partits polítics. El cert, que feia temps que no seguia una campanya electoral, al cap i a la fi, sempre guanyaven el mateixos. És a dir, el capital, l’oligarquia, l’ IBEX- 35 i “el Palco del Bernabeu”. Per tant, sempre perdien: treballadors, obrers , pagesos , jubilats i les classes desfavorides en general. Què més donava que fos PSOE o PP, les mesures implantades sempre anaven a beneficiar a aquella reduïda casta privilegiada que presumeix de guanyar més de 600.000 mil euros anuals. En total, tots ells, cabrien perfectament a Alcanar, a Ulldecona o a la Sènia.

La raó de tot plegat que aquesta campanya em tingui una mica enganxat és que per primera vegada la dreta es presenta dividida. Un fet paranormal i poques vegades es dona en la política peninsular. Veure i observar el seu cinisme i canibalisme em té intrigat, a tal punt ,que no hi ha dia que no vagi a visitar el conjunt de premsa cavernícola, cadascuna recolzant a un candidat d’aquesta dreta ibèrica i primitiva. Una dreta casposa i carca, una dreta que es vanaglòria d’un passat i una història falsejada,” tunejada” i inventada per recordar moments esplendorosos que mai existiren. Però ja se sap, a la intel·ligència se li pot dir el que vulgui, o era a la ignorància?

Segurament, als tres partits de dreta, milions de persones els votaran, el perquè? Ni idea, les matemàtiques encara no ho expliquen tot, potser algun dia sí, però actualment encara no. Mentre escolto “ Zombi “ del grup irlandès, The Cranberries, intento deduir com és que un 47 per cent de votant de l’Estat espanyol dipositaran la seva papereta a un partit que mai faran res per a ells. Encara que aquest cop hauran de pensar i elegir entre tres.

 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -