14.3 C
Amposta

Tretze clubs participen en el Torneig Jordi Angelats Ciutat de Tortosa aquest cap de setmana

El CB Cantaires Tortosa organitza una nova edició del Torneig Ciutat de Tortosa, que enguany per primera vegada portarà el nom de Jordi Angelats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Junta directiva del Club Bàsquet Cantaires ha decidit posar el nom de Jordi Angelats al torneig de pretemporada, amb la voluntat de mantenir el record a la seva figura i honorar el seu llegat, després del seu traspàs el passat mes de març. Angelats a ser l’impulsor de l’entitat Cantaires de l’Ebre Delta, que va donar peu, entre altres entitats, al Club Bàsquet Cantaires el 1968. Va ser president del club en la seva època més gloriosa, a la dècada dels 80, en què l’equip sénior femení, va conquerir els títols més importants del bàsquet, com ara la consecució de diverses lligues catalanes, diverses lligues estatal i la Copa de la Reina i va portar el nom de Tortosa per tot l’Estat espanyol i Europa. Ja en reconeixement de la seva figura, el club havia nomenat fa uns anys, Jordi Angelats com a president honorífic.

En aquesta nova edició el Torneig Jordi Angelats Ciutat de Tortosa compta amb la participació de 13 Clubs provinents de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, el País Valencià i l’Aragó. Hi competiran 41 equips, 24 masculins i 17 de femenins. Les categories que jugaran seran des de Mini fins a Sènior pel que fa a la part masculina, i del Mini fins al Júnior pel que fa a la part femenina. Es preveuen 30 partits masculins dissabte i 22 partits femenins diumenge.

Concretament, els clubs que hi participen són, a banda del CB Cantaires, el CB Amposta, CB Alcanar, CB Rapitenc, AE Sénia, CB L’Aldea i Joventut Ulldecona (Terres de l’Ebre); la Salle CBT, AD Torreforta i AE Claret Valls (del Camp de Tarragona); el CB Benicarló, CB Vinaròs i NBF Castelló (del País Valencià); i el Peña Fragatina (Fraga-Aragó).

El Torneig s’iniciarà dissabte 17 de setembre a les 9.30 h amb la participació dels equips masculins, des de Mini fins a Sénior. Mentre que el diumenge 18, serà el torn dels equips femenins, des de Mini fins a Júnior.

Es tracta d’un torneig de pretemporada que servirà a tots els equips que hi participen, per acabar de posar-se a punt per a l’inici de les lligues oficials de cada categoria. És una bona oportunitat per als jugadors i jugadores de gaudir d’una competició, conèixer gent nova i durant un dia poder conviure amb jugadors i jugadores d’altres clubs.

TEMPORADA 22-23

El Torneig és el preludi de la Temporada oficial 22-23 que s’iniciarà el cap de setmana que següent (24-25 de setembre) per als equips Sénior, júnior masculí i júnior femení. Per a la resta d’equips federats, la competició oficial s’iniciarà el primer cap de setmana d’octubre, però encara no hi ha calendaris.

El CB Cantaires Tortosa aquesta temporada consta d’11 equips. Concretament 7 equips masculins, de Premini a Sénior: un premini mixte, dos minis, un infantil, un cadet, un junior i un senior.

Pel que fa a l’staff tècnic està format per:

  • Hector París com a Responsable de la secció masculina
  • Rubén Mascarell és el responsable de la secció femenina
  • Eva Sebastià es responsabilitza de l’Escola i dels més petits

L’equip sènior torna a la Segona Catalana està dirigit pel tènic tortosí Jordi Adell.

  • Júnior masculí i Cadet masculí: Marc Garcia
  • Infantil masculí: Fran Arasa
  • Mini masculí: Hector París, Pol Galiana i Haider
  • Premini mixte: Haider

El Femení Cantaires compta aquest temporada amb 4 equips, de Mini a Júnior.

El Júnior i Cadet Femení entrenats per Rubén Mascarell.

Infantil i Mini Femení entrenats per Wilmer Luna.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -