14.3 C
Amposta

Tres positius a l’Escola d’Ascó provoquen el confinament de 7 classes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament d’Educació aquest dimecres dia 10 de març xifra en 10 els grups confinats a les Terres de l’Ebre, però no hi ha cap centre educatiu tancat dels 168 de les quatre comarques. Actualment hi ha 10 grups escolars confinats, cinc més que la setmana passada, de 2 centres educatius. El centre més afectat a hores d’ara és l’Escola d’Ascó, on dues professores haurien donat positiu i en total se n’han detectat 3, que podrien augmentar en els pròxims dies, segons han informat fonts properes a Imagina Ràdio.

De tota la comunitat educativa ebrenca hi ha 196 persones en quarantena, 66 més que el dimarts de la setmana anterior, de 6 centres. Durant els últims 10 dies s’han detectat en 7 centres educatius 11 positius de Covid-19, dos menys que el dimarts passat.

Baix Ebre (65 centres educatius)

El Baix Ebre té 3 grups escolars en quarantena d’un centre educatiu i hi ha 75 persones confinades de 4 centres i s’han detectat 6 positius els darrers 10 dies en 4 centres.

  1. Col·legi Nostra Senyora de la Consolació de Tortosa: 3 grups confinats, 71 persones en quarantena i 3 positius detectats els darrers deu dies.

Els centres que han detectat positius els darrers 10 dies son el Col·legi Nostra Senyora de la Consolació (3), l’Escola La Mercè i el Col·legi Teresià de Tortosa (un positiu cada centre) i l’Institut Candelera de l’Ametlla de Mar (1).

Montsià (49 centres educatius)

El Montsià no té centre afectat per la Covid-19. Actualment no hi ha cap grup escolar en quarantena, ni hi ha cap persona de cap centre confinat i tampoc s’han detectat positius de coronavirus durant els darrers 10 dies.

Ribera d’Ebre (32 centres educatius)

La Ribera d’Ebre té 7 grups confinats d’un centre educatiu, hi ha 121 persones en quarantena de dos centres i s’han detectat 3 positius en un centre.

  1. Escola Sant Miquel d’Ascó: 7 grups confinats, 120 persones en quarantena i 3 positius detectats els darrers deu dies.

Hi ha una persona confinada al Col·legi Santa Teresa de Móra d’Ebre i la resta de centres no estan afectats pel virus.

La Terra Alta (22 centres educatius)

La Terra Alta no té actualment cap grup confinat, tampoc cap persona en quarantena, però sí que s’han detectat 2 positius els darrers deu dies en dos centres, un a l’Escola Los Castellets de la Fatarella i un altre a l’Institut Terra Alta de Gandesa.

Situació general a Catalunya

Els grups escolars confinats per Covid-19 son 796, 37 més que en el darrer balanç, segons dades del Departament d’Educació. Representen l’1,11% dels aproximadament 72.000 grups. Hi ha 19.359 persones confinades, 856 menys que en el darrer balanç: 18.322 alumnes (+819), 969 docents i personal d’administració i serveis (+37) i 68 de personal extern (ídem). Els positius acumulats son 58.097, 233 més que en el balanç anterior. Es registren 1.681 positius als centres educatius els darrers deu dies. Hi ha dos centres tancats, que representen el 0,04% del total. Es tracta de la llar d’infants privada Grimm, de Terrassa, i l’escola Plançó de Lleida. A més, hi ha 513 centres amb algun grup confinat, el 10,05% dels 5.104 centres.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -