14.3 C
Amposta

Tres dies i mig després Paüls torna a tenir cobertura mòbil

L'Ajuntament va queixar-se al Síndic de Greuges pel problema i les greus mancances de connectivitat del municipi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des de diumenge, dia 14 de juny, fins aquest dimecres, 17 de juny, el municipi de Paüls (Baix Ebre) ha estat sense cobertura mòbil a causa d’una avaria de l’empresa Telefónica Móviles España SA. Tot i les insistents comunicacions de la incidència, fetes per l’Ajuntament i molts veïns a l’empresa (l’única amb què es pot contractar el servei), l’avaria es va allargar durant tres dies i mig.

La companyia va treballar en un problema a la unitat interna del mòdul i es va comprometre a restablir el servei el més de pressa possible, ja que estava pendent d’una peça. El deficient servei i els talls de cobertura al municipi no són un fet aïllat. L’alcalde Enric Adell va tornar a enviar una carta al Síndic de Greuges per denunciar els problemes del municipi.

En l’última reclamació al Síndic, fa tres anys, el municipi va aconseguir que es fessin tímides millores però l’alcalde tornar a reivindicar la falta d’inversió en les infraestructures que limita fins i tot l’establiment de la cobertura 3G i 4G a la població.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -