14.3 C
Amposta

Tres centres ebrencs tenen grups escolars confinats per la Covid-19, dos de Tortosa

En totes les Terres de l'Ebre s'han registrat 13 positius en els últims deu dies, 4 dels quals a l'Escola Puig Cavaller de Gandesa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament d’Educació aquest dimarts dia 2 de març xifra en 5 els grups confinats a les Terres de l’Ebre, però no hi ha cap centre educatiu tancat dels 168 de les quatre comarques. Actualment hi ha 5 grups escolars confinats, igual que el dimarts de la setmana passada, de 3 centres educatius. De tota la comunitat educativa hi ha 130 persones en quarantena, una menys que el dia 23 de febrer, de 7 centres. Durant els últims 10 dies s’han detectat en 7 centres educatius 13 positius de Covid-19, un menys que el dimarts passat.

Baix Ebre (65 centres educatius)

El Baix Ebre té 4 grups escolars en quarantena en 2 centres educatius i hi ha 105 persones confinades de 4 centres i s’han detectat 7 positius els darrers 10 dies en 4 centres.

  1. Col·legi Nostra Senyora de la Consolació de Tortosa: 3 grups confinats, 71 persones en quarantena i 3 positius detectats els darrers deu dies.
  2. Col·legi Teresià de Tortosa: 1 grup confinat, 32 persones en quarantena i 2 positius detectats els darrers deu dies.

Els centres que han detectat positius els darrers 10 dies son l’Escola Sant Miquel de Deltebre (1) i l’Escola La Mercè de Tortosa (1), que també té una persona confinada.

Montsià (49 centres educatius)

El Montsià no té cap grup escolar en quarantena, però sí que hi ha 4 persones confinades, dues de l’Escola Miquel Granell d’Amposta i dues més de l’Institut de Tecnificació, també d’Amposta. No s’ha detectat cap positius als centres durant els darrers deu dies.

Ribera d’Ebre (32 centres educatius)

La Ribera d’Ebre no té cap centre educatiu que tingui grups confinats, tampoc hi ha cap persona confinada, però sí que s’ha detectat un positiu durant els darrers deu dies en un centre, concretament a l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre.

La Terra Alta (22 centres educatius)

La Terra Alta té actualment un grup confinat d’un centre (l’Escola Puig Cavaller de Gandesa), que acumula les 21 persones en quarantena que hi ha a la comarca, i s’han detectat 5 positius els darrers deu dies en dos centres, 4 a l’Escola Puig Cavaller i 1 a l’Institut Terra Alta, tots dos centres de Gandesa.

Situació general a Catalunya

Els grups escolars confinats per covid-19 son 895, 114 menys que en el darrer balanç, segons dades del Departament d’Educació. Representen l’1,24% dels aproximadament 72.000 grups. Hi ha 22.116 persones confinades, 2.657 menys que en el darrer balanç: 20.980 alumnes (-2.546), 1.073 docents i personal d’administració i serveis (-111) i 63 de personal extern (ídem). Els positius acumulats son 56.481, 90 més que en el balanç anterior. Es registren 1.885 positius als centres educatius els darrers deu dies. Es mantenen tres centres tancats i representen el 0,06% del total. A més, hi ha 560 centres amb algun grup confinat, el 10,97% del total de 5.104 centres. Els tres centres tancats son la Llar d’Infants Sant Iscle-Santa Victòria, a Vidreres (Selva), la Llar d’Infants privada TIC-TAC de Lleida (Segrià) i la Llar d’Infants privada Cavall Blau a Terrassa (Vallès Occidental).

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -