EbreNotícies

Tràgic agost a les Terres de l’Ebre a causa de l’elevat nombre d’accidents

Hi ha hagut una dotzena d'accidents en el que portem d'aquest mes d'agost

Els accidents de trànsit cada any augmenten durant els períodes de vacances, concretament el mes d’agost és el mes en el qual més persones gaudeixen d’un breu o llarg descans de la feina. A conseqüència d’això més persones es desplacen, sobretot per la carretera, ja que aprofiten per anar a diferents llocs que no poden visitar durant la resta de l’any, ja que habitualment sol ser més intens laboralment.

Del que portem d’aquest mes d’agost, ja que encara queden tres dies perquè s’acabi, hi ha hagut 12 accidents a les comarques de les Terres de l’Ebre. El mes d’agost, juntament amb el juliol, son els mesos amb més morts a les carreteres catalanes i sobretot es concentren els caps de setmana. L’excés de velocitat, les distraccions al voltant i el consum d’alcohol, son normalment les principals causes.

Cinc dels dotze accidents han tingut lloc a la C-12, a l’Eix de l’Ebre, que va d’Amposta fins a Lleida. Totes les col·lisions van causar ferits i un d’ells va ser mortal, concretament l’accident que va tenir lloc al terme municipal de Roquetes el diumenge 18 d’agost. El cotxe el conduïa el veí de Tortosa de 67 anys que va perdre la vida quan va sortir de la via i va caure al canal dret de l’Ebre.

Un altre accident mortal va tenir lloc el dilluns dia 5 d’agost, el d’un tractor a la zona del Molí del Vallès de Santa Bàrbara, a la carretera T-1025 al punt quilomètric número 4. L’ocupant del vehicle que va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona però no va poder superar la gravetat de les ferides que va patir i va morir amb tan sols 33 anys.

Dos dels accidents més impactants es van originar a l’AP-7, un d’ells va ser mortal i va tenir lloc la matinada del dimarts dia 20 d’agost al seu pas per Amposta. Poc després de les quatre de la matinada es va produir un xoc frontal entre un autobús i un turisme amb el resultat d’un mort i nou ferits. La persona morta va ser la causant de l’accident, ja que circulava contra direcció.

L’últim accident del qual es té constància és el d’aquest dissabte dia 24 d’agost que va causar dos ferits crítics. Va tenir lloc a la carretera TV-3409 a Deltebre quan dos turismes van xocar i van caure en un petit canal per causes que s’estan investigant.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close