14.3 C
Amposta

Tortosins pel Monument i Corembe presentaran una llista a les eleccions municipals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tortosins pel Monument i el Col·lectiu per la Reinterpretació del Monument de la Batalla de l’Ebre (Corembe) han arribat a un acord per presentar conjuntament una llista electoral a les pròximes eleccions municipals de Tortosa del 28 de maig.

Han emès un comunicat on han explicat que la seua defensa del monument franquista s’ha basat fins ara tant en la via judicial, a través de la batalla legal en marxa contra l’Ajuntament de Tortosa i la Generalitat de Catalunya per evitar que treguin el monument, com en la via social a través de diferents iniciatives populars, com la il·luminació del monument o les diferents mobilitzacions ciutadanes que han portat a terme.

Arran de les accions realitzades a diferents nivells, socis i simpatitzants de les dues entitats han insistit a fer un pas endavant ampliant l’estratègia de defensa del monument també a la via política, creient fermament que la candidatura “és la més indicada per defensar-lo”.

Segons han dit en el comunicat, des de l’any 2016 el ple de l’Ajuntament de Tortosa “s’ha mostrat incapaç de respectar i executar la voluntat majoritària dels tortosins expressada a les urnes en el sentit de mantenir i reinterpretar el monument”. El seu objectiu és “fer realitat aquest mandat impulsant com a grup municipal totes les mesures necessàries per a reforçar la protecció legal del monument, així com la seua rehabilitació i il·luminació permanent”.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -