14.3 C
Amposta

Tortosa premia la compra als comerços del centre i nucli històric

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tortosa juntament amb l’associació de comerciants del nucli històric i l’agrupació Tortosa Centre participen, un any més, en la campanya de dinamització comercial i territorial de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, que té lloc per novè any. En aquesta ocasió, l’entitat impulsora, de la qual formen part 30 municipis amb nuclis històrics, ha volgut donar un nou enfoc a la proposta per fer-la més engrescadora i divertida. Per això el nom amb què s’anomenava fins ara, ‘Barris antics: molt per descobrir, molt per oferir’, s’ha substituït pel de ‘Compra i guanya’.

I és que, entre totes les persones que compren durant tot el juny a algun dels establiments comercials del centre i nucli històric, cada municipi fa un sorteig de diversos regals: lots de productes, dinars i sopars, visites guiades o, fins i tot, estades en spa i nits d’hotel, entre d’altres. En total, el valor del premi se situa en uns 2.770 euros. En el cas de Tortosa, el premi que aporta consisteix en una estada per a dos persones a la ciutat el 20 de juliol, coincidint amb la Festa del Renaixement, durant la qual els guanyadors gaudiran de la targeta Tortosa Card amb visites guiades, dos entrades per als espectacles de la Festa i un lot de productes típics, així com un àpat en algun dels establiments de restauració de la ciutat.

Cada establiment participant tindrà un cartell a l’aparador, identificador de la campanya. Amb cada compra, el comerç distribuirà les butlletes de participació entre la clientela i les dipositarà en una urna. Al sorteig, previst pel dimarts 2 de juliol a les 10 h, el guanyador de cada municipi pot obtindre el premi de qualsevol de les poblacions que hi participen. El lliurament del premi tindrà lloc el divendres 5. D’altra banda, també hi haurà un premi per als comerciants que hi participen, que enguany lliurarà l’Arboç.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -