14.3 C
Amposta

Tortosa continua sense subministrament de butà malgrat que l’empresa distribuïdora va dir que ho solucionaria de manera immediata

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des de les passades festes de Nadal la ciutat de Tortosa té greus problemes de subministrament d’ampolles de butà, en uns dies en què el fred enregistra temperatures força baixes. De fet, donat que el servei és deficient, les ampolles s’esgoten en les primeres hores i la majoria de gent es queda sense. Són un bon nombre de famílies que depenen del butà com a únic sistema de calefacció les que estan patint les conseqüències per l’escassetat d’un producte de primera necessitat, sense comptar les que també utilitzen el butà a la cuina. Des de Nadal pràcticament no es troben ampolles a cap dels punts de venda repartits a la ciutat, especialment les benzineres.

Les protestes en els punts d’aquests serveis de venda per part dels consumidors s’ha fet evident i reiterativa durant molts de dies i els hi resulta difícil que entenguin que s’hagin esgotat les ampolles de butà i, per tant, els fan culpables de la situació. De fet, molts distribuïdors han optat per posar un cartell explicant que no disposen d’aquest producte de primera necessitat.

L’empresa distribuïdora, amb seu a Amposta, ho atribueix a una indisposició del conductor, que ha estat de baixa durant i que ara s’ha tornat a incorporat a la feina, motiu pel qual, ens han assegurat que es normalitzarà el servei aquesta mateixa setmana. A Amposta també hi ha hagut problemes de subministrament, però en aquest cas a causa d’una alta demanda i la impossibilitat de l’empresa de fer-hi front.

A més a més la cosa es complica, ja que en aquest moment estem en un fort temporal de pluges a tot el territori, amb una baixada de les temperatures d’uns 10 graus que està provocant més l’enuig de la gent.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -