14.3 C
Amposta

Tortosa acull part del rodatge de la segona part de l’exitosa sèrie “La catedral del mar”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tortosa acull des del dilluns dia 23 i durant aquesta setmana part del rodatge de “Los herederos de la tierra”, continuació de la sèrie “La catedral del mar”, totes dues basades en les novel·les d’Ildefonso Falcones. L’audiovisual es gravarà a una part del carrer Croera i a l’interior del palau episcopal. L’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé, se n’ha fet ressò a través de les xarxes socials.

Aquesta segona part ha començat a caminar aquest novembre amb la direcció de Jordi Frades, que també tona a liderar el projecte. Produïda per Diagonal TV, la sèrie es podrà veure inicialment a la plataforma Netflix. La continuació de la història,”Els hereus de la terra”, inspirada novament de la novel·la d’Ildefonso Falcones, s’ambienta a Barcelona, a finals del segle XIV, on l’Hug Llor, un noi de 12 anys que treballa d’aprenent a les drassanes, somia ser constructor de vaixells. El jove passa moltes hores sol als carrers del barri de la Ribera, apartat de la seua mare. Malgrat tot, rep el consell i la protecció d’Arnau Estanyol, un ancià molt respectat a la ciutat.

Els papers protagonistes els encarnaran rostres ben coneguts de l’escena espanyola: Yon González, Elena Rivera, Rodolfo Sancho, Mercedes León o Natalia Sánchez, i catalana, Michelle Jenner (que ja apareixia a la primera part), Maria Rodríguez Soto, Manel Sans o Pere Arquillué. “La catedral del mar”, la primera part, de vuit capítols, es va estrenar a TV3 a finals de l’any 2019 amb molt d’èxit, fins al punt que es va cloure amb un programa especial des de Santa Maria del Mar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meritxell roigé (@meritxellroige)

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -