14.3 C
Amposta

Tortosa acull el III Fòrum Econòmic Tortosa-Terres de l’Ebre aquest dijous 13 d’abril

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dijous 13 d’abril, Tortosa durà a terme la tercera edició del Fòrum Econòmic de Tortosa-Terres de l’Ebre. L’esdeveniment tindrà lloc al acabat d’inaugurar Espai Joan Moreira, al barri de Ferreries, i aquest any, com a novetat, comptarà amb l’organització conjunta amb dues empreses de la ciutat que enguany celebren el seu aniversari: DISI Serveis Informàtics, que compleix 25 d’activitat, i Palomo Consultors, SL, que arriba al 50è aniversari.

El III Fòrum Econòmic Tortosa-Terres de l’Ebre tindrà la presència de ponents i conferenciants de renom, experts en diferents àmbits del món econòmic i empresarial. Entre aquests, Xavier Sala-i-Martin, economista i conferenciant, professor de la Universitat de Columbia i expert en estudis sobre el creixement econòmic; Mònica Mendoza, empresària i conferenciant internacional, experta amb formació comercial i desenvolupament personal; Josep Vázquez, consultor i expert energètic i membre de la Comissió d’Energia de PIMEC, i Juan Antonio Duro, vicerector d’Economia Infraestructures i Relacions Institucionals de la URV, especialitzat en economia territori, turisme i medi ambient.

A les taules redones que tindran lloc durant la jornada podrem escoltar empreses amb una llarga trajectòria industrial així com empreses de nova implantació instal·lades a Tortosa i a les comarques de les Terres de l’Ebre i que en conjunt ens aportaran els seus coneixements i experiència enriquidora dins del sector empresarial (Jabil, Padesa, Freshly Cosmetics, Kronospan, Florette, Lucta…).

El III Fòrum Econòmic Tortosa – Terres de l’Ebre vol ser un altaveu nacional i internacional d’aquells reptes que el món de l’economia i l’empresa es planteja a mitjà i llarg termini, posant com a protagonista el territori de les Terres de l’Ebre i la ciutat de Tortosa. Es tracta d’una trobada empresarial que pretén situar les quatre comarques de l’Ebre en el mapa de l’èxit i el networking empresarial i reivindicar, alhora, el territori com a motor econòmic del sud de Catalunya. A més, el Fòrum, amb el lema “Terres de l’Ebre, tecnologia i territori d’oportunitats” vol servir per posar en valor i exhibir el potencial industrial, tecnològic i empresarial del territori, així com promocionar els atractius i beneficis que aquest ofereix a les empreses.

L’Ajuntament de Tortosa, conjuntament amb DISI i Palomo Consultors, han treballat activament per tal que l’esdeveniment sigui un èxit, reivindicant així el lideratge de les Terres de l’Ebre i de la ciutat de Tortosa davant els reptes econòmics del futur.

Els reptes que les organitzacions i el món de l’empresa han d’abordar de forma ineludible pelsseus plans de futur constituiran els eixos principals dels debats i les conferències organitzades en el si de l’esdeveniment que ens ocupa. Al III Fòrum Econòmic Tortosa – Terres de l’Ebre es tractaran temàtiques sobre la innovació i transformació tecnològica i digital en el món empresarial, la transició energètica com un dels pilars estratègics del comerç i de la indústria, les pimes com a motor estratègic de territori o la importància de la captació de nous clients per a les empreses.

Les inscripcions per participar en el III Fòrum Econòmic Tortosa – Terres de l’Ebre són obertes a tothom. L’assistència és gratuïta, però cal formalitzar la inscripció a través del web de l’Ajuntament de Tortosa tortosa.cat omplint el següent formulari.

Cartell

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -