NotíciesOpinió

Tornem a la normalitat

Al final, el cicle electoral s’ha acabat d’una vegada, esperem que els partits polítics sàpiguen gestionar els resultats i no ens portin a unes altres eleccions ja sigui: Generals o Autonòmiques, anticipant el període electoral. Espero  i desitjo poder estar 4 anys tranquil de programes electorals que no diuen absolutament res, però que prometen molt i no compleixen res. Com deia l’escriptor català, Joan Oliver: “d’allí on no  hi ha no raja”.

També és cert i curiós del cas, que tot i el cansament per part de molta gent sobre els comicis electorals, la participació ha estat elevada. Segurament, l’1 d’octubre va generar un canvi de mentalitat en molta gent, almenys a Catalunya i sobretot a les Terres de l’Ebre. De sobte, molts electors es van  donar compte que això de votar és un dret d’apoderament, un dret, que per cert, molta gent va deixar la seva vida per tal que avui en dia puguem exercir-lo.

Mentrestant, i ara que suposem que els partits polítics  ens deixaran tranquils una bona temporada, em poso a escoltar a la Oreja de Van Gogh, aquella meravellosa lletra romàntica anomenada “Rosas”. D’aquesta manera torno a la normalitat, sense nervis i em submergeixo en un món irreal, utòpic i carregat de melangia. Però, que voleu que us digui: ja fa temps que vaig deixar de creure en llampares màgiques i discursos èpics, ja fa temps que em temo que ens anem cap a la tomba.

Batiste Forcadell

Des de la República dels Alfacs.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close