14.3 C
Amposta

Tens un projecte i busques finançament o inversors?

Ja estan obertes les inscripcions per a la presentació de projectes emprenedors al 6è Fòrum d’Inversió CAT SUD

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La sisena edició del Fòrum d’Inversió CAT SUD ja ha obert el termini per tal que les start-up que ho desitgin pugui presentar la seua candidatura amb l’objectiu de presentar els seus projectes en aquest esdeveniment que enguany tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el pròxim 16 de març. Les start-up constituïdes en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya es poden inscriure fins al pròxim 19 de febrer. El Fòrum d’Inversió CAT SUD esdevindrà, un any més, un espai de trobada entre persones emprenedores que cerquen finançament per al seu projecte i possibles persones inversores.

L’esdeveniment està adreçat a persones emprenedores, fons d’inversió privats, persones directives i empresàries; i és una iniciativa impulsada conjuntament entre l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i l’Agència per a la competitivitat a l’empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ).

Un dels objectius principals d’aquest esdeveniment és facilitar el contacte de les persones amb projectes innovadors, viables i amb potencial de creixement amb persones inversores. D’aquesta manera, mitjançant el Fòrum d’Inversió CAT SUD, s’assessora les persones emprenedores per tal d’accedir a fons de finançament privats i, alhora, es dona visibilitat als projectes empresarials i es potencia l’ecosistema emprenedor a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Un cop acabat el termini de presentació de candidatures, se seleccionaran un màxim de vuit projectes i tot seguit s’iniciarà un acompanyament especialitzat a les start-up seleccionades per tal de preparar la presentació dels seus projectes mitjançant un taller que tindrà lloc a les aules de Tarragona Impulsa. Finalment, la presentació pública de les idees de negoci seleccionades es farà en el transcurs del Fòrum d’Inversió CAT SUD, el dia 16 de març.

Les start-up interessades a participar es poden inscriure en aquest enllaç 

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -