14.3 C
Amposta

TE24 inicia emissions en període de proves per convertir-se en el tercer operador de televisió local

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Una frase: TE24, quatre coneceptes clau: ‘Informació’, ‘Esports’, ‘Terres de l’Ebre’ i ’24 hores al dia’ i colors suaus com el verd i blau seran els que englobaran aquest nou canal informatiu i esportiu de “les Terres de l’Ebre”. Un nou senyal que arranca amb l’arribada de l’any nou, concretament prop de les dues de la matinada de l’1 de gener de 2020. Després de la desconnexió d’El Punt Avui Tv, els tècnics de Cellnex, que estaran de guàrdia aquella mitjanit, faran els treballs corresponents perquè el senyal del nou canal informatiu TE24 es puga rebre a partir de les dues de la matinada.

Per sintonitzar TE24 només caldrà actualitzar l’oferta de TDT i està integrat en el radi de cobertura de la xarxa de reemissors que reben el senyal des de l’emissor de capçalera, ubicat al cim de Coll-redó-Tortosa. Cal dir  que no pas a tots els municipis hi arribarà la senyal com ara el cas de Godall, Paüls, Alfara de Carles i Miravet que no en tindran. O senzillament, cas de què ja es tingués sintonitzat El Punt Avui TV, comprovar que ha canviat l’oferta i ara ja apareix el TE24.

L’empresa titular del nou canal passa a ser L’Ebre Televisió SL, la mateixa que va guanyar el concurs-licitació de les TDT a Catalunya resolt l’any 2006. I sòcia d’una altra empresa, Ebre Digital SL (2013), la que gestiona Canal Terres de l’Ebre. Dues empreses que ara tenen el repte de compatibilitzar dos canals de televisió locals que es complementen, oferint d’una banda continguts generalistes, i de l’altra continguts temàtics més especialitzats, que es podrà anar veient  les pròximes setmanes.

Redacció – V. LL.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -