14.3 C
Amposta

Tancada per un cas de Covid-19 l’Escola de Caseres, a la Terra Alta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A les Terres de l’Ebre aquest divendres dia 8 d’octubre hi ha 13 grups confinats, quatre menys que el dimarts, de 8 centres educatius, un dels quals està tancat. En 19 centres hi ha 322 persones en quarantena, 74 menys, i els últims deu dies s’han detectat 29 positius de Covid-19, 13 menys, en 16 centres. El 48% dels casos (14) s’han registrat a la ciutat de Tortosa. El 85% dels grups bombolla confinats pertanyen a la comarca del Baix Ebre. A continuació podeu consultar totes les dades.

Ribera d’Ebre

A la Ribera d’Ebre solament hi ha un centre afectat per la Covid-19 i és l’Escola Les Eres de Vinebre que ha registrar un positiu i té actualment un alumne en quarantena.

Terra Alta

Dos municipis de la comarca tenen centres afectats per la Covid-19. L’Institut Escola Mare de Déu del Portal de Batea. l’Institut Terra Alta de Gandesa i l’Escola La Gessera de Caseres que està tancada. En total, hi ha 2 grups confinats, 28 persones en quarantena i s’han registrat tres positius els darrers deu dies.

Baix Ebre

El Baix Ebre té a hores d’ara 11 grups confinats, 268 persones en quarantena i s’han detectat els darrers deu dies un total de 18 positius, 14 dels quals a Tortosa.

Montsià

El Montsià no té cap grup confinat, hi ha 7 persones en quarantena i s’han detectat 7 positius durant els darrers deu dies.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -