14.3 C
Amposta

Suspès l’IRONCAT de l’Ampolla que s’havia de celebrar el 3 d’octubre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La XVI edició de l’IRONCAT de l’Ampolla, que en un principi estava prevista que se celebrés el 16 de maig de 2020 i que va ser ajornada fins al 3 d’octubre de 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19, queda definitivament suspesa. L’organització ha pres aquesta difícil decisió per la incertesa que encara actualment condiciona el dia a dia de la societat i, conseqüentment, la realització d’esdeveniments esportius.

Fins al darrer moment, s’ha intentat mantenir viva la XVI edició, esperant que amb la disminució de la incidència del virus i l’adaptació organitzativa a les noves condicions es podria dur a terme un IRONCAT diferent. Les condicions, a finals del mes de juliol de 2020, lluny de millorar, empitjoren. Aquest fet, a part del primordial principi de prudència sanitària, impossibilita la preparació i organització amb la calma i la certesa necessàries perquè un esdeveniment esportiu de la magnitud de l’IRONCAT pugui tenir els resultats esperats.

“Aquest any, tot ha jugat en contra. Demanem disculpes a tots aquells que heu dipositat la vostra confiança en nosaltres després del canvi de data, de traçat i ara amb la suspensió definitiva de la competició. Com no podria ser d’altra manera, es tornarà el cost de la inscripció a tots els participants”, explica l’organització de l’IRONCAT de l’Ampolla.

A partir d’avui es començarà a treballar en l’edició de 2021, que se celebrarà el 22 de maig de l’any que ve pels circuits tradicionals. “És la nostra intenció fer un IRONCAT de llarga distància, però a causa de la incertesa imperant, i el fet que ens haurem d’adaptar als nous protocols, més endavant concretarem quin tipus de prova farem”, especifica l’organització. “Sense cap dubte serà una edició diferent. Adaptada a les noves mesures de prevenció i amb un aforament limitat”.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -