14.3 C
Amposta

Summer Dance Camp, unes festes majors a petita escala

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Quan arriba l’estiu, arriben també els campus esportius i un dels campus més curiosos que s’han organitzat a l’Ebre, de ben segur, és el que comença el proper 28 de juny i s’exten fins al 6 d’agost, ha organitzat l’escola de ball Feel Dance de Deltebre, on els participants de 3 a 14 anys podràn gaudir de multiesports, gymcames, activitats aquàtiques, esports d’aventura, ball de festes, presentació de pubilles i misters, totes les activitats pròpies d’unes festes majors, però realitzades però “a petita escala”.

“Ens trobavem amb l’obligació moral de fer alguna cosa al respecte. Els/lesjoves de les nostres terres, i molt més lluny d’elles… han fet un esforç titànic per comprendre la situació que estem vivint, on de ben segur passaran dos estius que ningú els hi podrà tornar. Nosaltres des de la nostra escola hem cregut convenient crear aquesta ficció, perquè almenys puguin apropar-se al que podrien ser unes festes majors convencionals. La nostra intenció no era més que intentar apropar als/les joves, aquelles festes que segur no podran gaudir”, explica Eric Bertomeu, director de l’Escola Feel Dance de Deltebre.

Puede ser una imagen de 1 persona y de pie

 

El campus agruparà a gairebé 110 participants d’arreu de les Terres de l’Ebre, el que el converteix amb un dels campus més insòlits i grans que s’han fet fins ara al territori ebrenc.

Puede ser una imagen de 1 persona, animal y al aire libre

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -