14.3 C
Amposta

Subvencions de dinamització pels pobles ebrencs més petits

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de la Presidència finança inversions de titularitat municipal per a afavorir la dinamització territorial i la igualtat d’oportunitats de les persones que hi viuen.

Els municipis que vulguin acollir-se han de presentar que pot incloure diverses actuacions, des la millora de la connectivitat digital a la millora d’accessos als espais generadors d’activitat, entre d’altres.

Aquest matí el delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, i la directora territorial de la Presidència, Rosa Peig, han presentat als responsables de les administracions locals les subvencions per a la dinamització territorial 2018-19 del Departament de la Presidència.

Aquests ajuts, destinats a municipis de menys de 2000 habitants, que suposen el 63% dels municipis de les Terres de l’Ebre. Són 33 els pobles amb aquest número d’habitants: 6 al Baix Ebre, 5 al Montsià, 11 a la Ribera d’Ebre i 11 també a la Terra Alta.

En concret, els municipis que vulguin acollir-se a aquests ajuts hauran de presentar un projecte, que destini la inversió a alguna de les actuacions que són subvencionables, sota quatre ítems específics: la millora de la connectivitat digital; o bé per a equipaments de titularitat municipal amb incidència en la prestació de serveis a la ciutadania; per a la millora dels accessos a espais generadors d’activitat (espais turístics, culturals, polígons industrials, etc.) i aquelles inversions que permetin l’impuls de l’activitat econòmica.

La convocatòria, que procedirà per concurrència competitiva, està dotada en 15’3 milions d’euros per a tota Catalunya i les sol·licituds es poden presentar fins al 16 de juliol.

Redacció – V. Ll. S

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -