14.3 C
Amposta

Subirats instal·la 260 plaques solars entre les dues granges a Roquetes i Vinallop

Subirats aposta per la sostenibilitat i la protecció del medi ambient

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Subirats, grup empresarial dedicat al sector agroalimentari, segueix amb la seua estratègia de responsabilitat social corporativa, tot realitzant una nova inversió per continuar en la transformació energètica de l’empresa. El Grup ha instal·lat 260 panells solars fotovoltaics repartits entre les seues granges Avícola Sucer S.L. i Avícola Subirats S.L.

L’emplaçament dels panells fotovoltaics en aquestes granges suposa, no tan sols un estalvi energètic per a l’empresa, sinó que té un impacte immediat per la preservació mediambiental. L’autoabastiment d’energia, mitjançant fonts sostenibles, implica la reducció en l’adquisició d’energies no renovables. Un estudi realitzat, prèviament a la instal·lació, ha demostrat, que comportarà un estalvi anual de més de 44 tones d’emissió de diòxid de carboni a l’atmosfera, així com la disminució de l’ús de combustibles fòssils en més de 600.000 quilograms anuals, addicionalment s’evitarà la tala de més de 2.300 arbres anualment.

Les actuacions implementades han estat la instal·lació de 140 panells fotovoltaics al sostre d’una de les cinc naus de la granja Avícola Sucer, situada al municipi de Roquetes, la qual està dedicada a la recria de futures gallines ponedores, amb capacitat de recria anual de fins a 600.000 animals. Per altra banda, s’han ubicat 120 panells fotovoltaics a una de les sis naus amb què compta la granja Avícola Subirats, situada al poble de Vinallop (Tortosa) i dedicada a la producció d’ous per incubar, amb una capacitat d’allotjament de més de 40.000 gallines reproductores.

La transformació energètica descrita s’ha dut a terme amb la col·laboració de dues empreses ebrenques, líders en els seus àmbits d’actuació, com són: Ebrequalitat, S.A. i Llatje Electrohidràulica S.L.

Totes aquestes accions van encaminades a obtenir una major eficiència i sostenibilitat en els processos productius, així com el compromís per reduir la petjada ecològica. La protecció del medi ambient, mitjançant una transformació energètica sostenible, ha estat i seguirà essent voluntat inqüestionable dins del Grup.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -