14.3 C
Amposta

Setze empreses de les Terres de l’Ebre participen a l’EbreUp

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La segona edició dels programes d’acceleració empresarial Camp TGNUp i EbreUp ja està en marxa. Un total de vint-i-vuit empreses del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès formen part d’aquesta iniciativa, impulsada per la Diputació amb l’objectiu d’afavorir el creixement i la consolidació d’empreses emergents. Aquest dimarts s’han celebrat les primeres sessions, a Tarragona i Tortosa respectivament, les quals han servit per presentar el programa i donar la benvinguda a les empreses participants.

El diputat delegat d’Ocupació i Emprenedoria de la Diputació, Francesc Barbero, ha donat el tret de sortida als programes d’acceleració, acompanyat de la diputada de Recursos Humans, Sílvia Puerto, i representants de les entitats col·laboradores. Al Camp TGNUp hi han col·laborat el Consell Comarcal del Priorat, els ajuntaments del Vendrell i Tarragona, Vallsgenera, Concactiva, Redessa i la Universitat Rovira i Virgili. Pel que fa a l’EbreUp, les entitats col·laborades són els consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra Alta i del Montsià, Baix Ebre Innova, els ajuntaments de Tortosa i Amposta, la Cambra de Comerç de Tortosa i la Universitat Rovira i Virgili.

Les acceleradores d’empreses ofereixen un programa d’acompanyament de sis mesos de durada aproximada. D’aquesta manera, les ‘startups’ participants disposaran d’un grup de professionals especialitzats en gestió empresarial que desenvoluparan accions d’assessorament individualitzades, de mentoria i transferència de coneixement. A més, rebran formació de la mà d’experts en àmbits com les metodologies emprenedores, fonaments economicofinancers, fonts de finançament, eines de comunicació i màrqueting i presentació de projectes, entre altres.

L’EbreUp comptarà amb les següents empreses participants:

 • Drifedeltebre (Deltebre), projecte de seguretat viària dedicat a reduir els accidents mitjançant un dispositiu que mesura la taxa d’alcohol en aire.
 • Solucions 3D (Tortosa), empresa de disseny i impressió en 3d que ofereix solucions individualitzades.
 • OAF Motorsport (Móra d’Ebre), gestió del karting de Móra d’Ebre, amb projectes a nivell europeu.
 • Protechnic Enginyers (La Palma d’Ebre), serveis d’enginyeria i auditories especialitzada en legalitzacions i permisos.
 • Terres Landscape & Travel Communication (Amposta), producció i distribució de contingut audiovisual especialitzada en la indústria turística.
 • Publd Mobiel APP (El Pinell de Brai), plataforma digital per fer social networking amb propòsit, basat en odss, comunitats i esdeveniments arreu del món.
 • Auberge.digital (Benissanet), agència de comunicació i màrqueting digital especialitzada en xarxes socials.
 • EM creació audiovisual (Sant Carles de la Ràpita), servei complet de gravació, muntatge i postproducció d’audiovisuals i fotografies empresarials.
 • Terra Alta consultoria (Batea), fabricants d’aplicacions orientades a la gestió de cellers i gestió d’explotacions agràries.
 • Natuyo (Tortosa), productors de cosmètica natural.
 • Poble a poble (El perelló), guia de Catalunya amb informació de tots els llocs d’interès (negocis, hotelers, restaurants…) i dels esdeveniments importants.
 • Educahoritzons (Deltebre), cursos especialitzats per a comunitats educatives innovadores.

La participació a les acceleradores Camp TGNUp i EbreUp ha incrementat respecte l’edició anterior, la qual va comptar amb un total de 20 empreses.

Una nova acceleradora, ‘CircularUp’

Com a novetat, enguany s’ha impulsat un nou programa especialitzat, el ‘CircularUp’, que s’iniciarà les properes setmanes. Està dirigit específicament a empreses que contribueixen a l’economia circular i que aposten, per tant, per la reutilització dels recursos i per la sostenibilitat empresarial.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -