14.3 C
Amposta

Selene Alberich serà la nova portaveu de la CUP Tortosa a partir del juliol

Sergi Arnau, que ha estat portaveu de la CUP durant els últims 4 anys, ha exposat que aquest relleu "és un mecanisme habitual de nostra formació"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La CUP Tortosa ha anunciat avui que Selene Alberich, membre de l’assemblea, serà la nova portaveu del grup municipal al consistori. Alberich agafarà l’acta de regidora el ple de juliol.

Sergi Arnau, que ha estat portaveu de la CUP durant els últims 4 anys, ha exposat que aquest relleu “és un mecanisme habitual de nostra formació” i ha afegit que “té l’objectiu de democratitzar la política i no fer d’esta una professió“.

Per la seva banda, Alberich ha afirmat que tot i que canvien les cares, “el projecte i els objectius que ens hem marcat per este mandat es mantenen“. En aquest sentit, la cupaire ha recordat que els anticapitalistes han garantit un canvi de govern a la ciutat i que ara tenen el repte de garantir “que este canvi suposi una veritable millora per a la ciutat i de les condicions de vida de les nostres veïnes i veïns“. D’altra banda, Alberich ha assegurat que la seva tasca “no acaba ni comença a la institució“, que la formació contínua estan a disposició dels col·lectius i moviments socials de la ciutat i del territori. “La nostra tasca és també forçar que les institucions estiguin al servei de les seves reivindicacions, perquè també són les nostres” ha assegurat.

Finalment, la cupaire ha agraït la feina feta a l’actual portaveu de la CUP, Sergi Arnau.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -