14.3 C
Amposta

Segueixen augmentant els casos sospitosos a l’Ebre, 43 més aquest diumenge

Aquest diumenge, 10 de maig, s'ha registrat 1 nou positiu i des de l'inici s'han detectat 222 positius i 3.145 sospitosos a les Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que a les Terres de l’Ebre fins ara hi ha hagut un total de 222 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2, 1 més que dissabte. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR). D’altra banda, hi ha un total de 3.145 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas. Del total de casos acumulats, fins ara han mort a un centre hospitalaripositiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 10 persones.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 3.945 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 393. A més, del nombre total de positius arreu del país, 9.425 són professionals sanitaris, mentre que 4.036 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 124 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 16 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 761 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 42 persones fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 7 han mort a una residència, cap a un centre sociosanitari i 7 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -