14.3 C
Amposta

SB Hotels presenta el seu projecte cicloturista de la mà de Joseba Beloki

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

J.Villa.- SB Hotels ha presentat el seu projecte cicloturista de la mà de l’ex ciclista professional Joseba Beloki. SB HOTELS AND BIKE és una marca que engloba els serveis de la cadena orientats als ciclistes, ja siguin equips professionals, amateurs o famílies. “Estem treballant per posicionar Terres de l’Ebre com un destí altament atractiu pels ciclistes”, explica Marc Alado, conseller delegat de SB Hotels. “Tenim uns recursos naturals únics, però no hi havia un hotel amb sensibilitat ciclista al territori. Ara ja tenim l’hotel boutique del cicloturisme.”, afegeix Alado.

Transformació de l’hotel

El projecte SB HOTELS AND BIKE ha anat acompanyat d’una forta inversió en les instal·lacions de l’Hotel SB Corona Tortosa, que fa un any va veure com guanyava una 4ª estrella. L’actualització de l’hotel ja va contemplar aquest projecte i es van crear àrees específiques pensades per a ciclistes com un taller, zona de rentat i parking vídeo-vigilat per a bicicletes, així com també sala de fisioteràpia i vestidors. 

Joseba Beloki se suma al projecte

L’ex ciclista professional, Joseba Beloki, s’ha incorporat al projecte SB HOTELS AND BIKE com a assessor i ambaixador de marca. “Cal treballar perquè el públic ciclista nacional i internacional ens ubiqui al mapa. Amb dos Parcs Naturals, el gran atractiu de Caro i les instal·lacions de primer nivell d’aquest hotel, ja tenim una bona base”, explica Beloki. 

Web amb més de 30 rutes

Les ofertes cicloturistes ja es poden reservar online a través del web sbhotelsandbike.com. Aquesta pàgina, desenvolupada en 5 idiomes, ja està plenament operativa i compta amb més de 30 rutes dissenyades segons modalitat i desnivell per a bicis de carretera, BTT i públic familiar. “Les rutes s’han dissenyat especialment per aquest projecte i ho hem fet a través de col·laboradors locals que són ciclistes i coneixen molt bé el territori”, explica Alado. A més, totes les rutes permeten la descàrrega del track i la visualització del recorregut i l’altimetria, així com també l’enllaç als perfils de Strava i Wikilock.

Sinèrgies amb teixit empresarial local

El projecte SB HOTELS AND BIKE també ha permès crear una xarxa de col·laboradors locals. I és que a banda de l’allotjament i les instal·lacions per a ciclistes, el projecte contempla serveis sota demanada que des de l’hotel s’ofereixen als seus clients: lloguer i transport de bicicletes, serveis de reparació professional, fisioterapeuta, neteja ecològica de bicicletes, etc. 

“Tenim professionals al nostre entorn que aporten un valor diferencial a la nostra proposta. Per això volem treballar en xarxa i aconseguir que el ciclista que ens visiti obtingui una experiència excel·lent”, explica Alado.

Recuperació d’una marxa ciclista històrica

Amb la finalitat de promocionar el territori entre el públic ciclista, però també de dinamitzar el ciclisme local, SB Hotels ha activat un patrocini per recuperar la marxa ciclista Terres de l’Ebre de la qual se’n va celebrar la primera edició l’any 1981. “Creiem que aquesta marxa no només s’ha de recuperar pel seu valor històric sinó que també cal fer-la créixer any rere any”, argumenta Alado. 

Enguany la marxa se celebrarà el 12 i 13 d’octubre i portarà per nom: GRAN FONDO SB HOTELS TERRES DE L’EBRE.  L’organització de la competició serà a càrrec de la Penya Ciclista Baix Ebre de Tortosa.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -