14.3 C
Amposta

S’aprova la segona fase de reforma de l’escola de música d’Alcanar per a poder ser un conservatori

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els Serveis Tècnics municipals estan preparant el plec de clàusules per a poder fer la licitació de les obres del futur conservatori d’Alcanar.  a Junta de Govern Local del 15 d’octubre de 2021 va fer l’aprovació inicial del projecte de reforma de l’Escola Municipal de Música per a adequar-la als requisits d’un conservatori i ara ja s’ha aprovat de forma definitiva.

La regidora d’Urbanisme, Ivette Fibla, detalla que “l’objecte d’aquesta segona fase serà l’adequació de les plantes restants per a complir els requisits que permeten que l’edifici siga un conservatori. Està previst que en les pròximes setmanes es liciten les obres per a poder començar-les a principis d’any”.

Així doncs, el projecte executiu preveu que els espais de la planta del semisoterrani es destinaran a biblioteca, estudi d’enregistrament (per a ràdio), aula de tecnologia i una altra aula docent. A la planta primera, es redistribuiran els espais en dues aules docents i una sala o aula d’orquestra per a grups instrumentals i audicions.

Interiorment, s’habilitarà l’edifici amb un ascensor de comunicació vertical, per a complir els requisits de supressió de barreres arquitectòniques i d’accessibilitat als edificis públics. Finalment, tal com s’ha fet a la planta baixa, es dotaran totes les estances docents del soterrani i del primer pis amb tractament i control acústics i s’adequaran a la reglamentació d’instal·lacions tèrmiques.

Juanjo Villarroya, director de l’EMMA, emfatitza que “aconseguirem un espai totalment actualitzat per a ser conservatori i amb totes les condicions i materials per a ser útil i confortable”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -