14.3 C
Amposta

Sant Jordi a les Terres de l’Ebre: llibres, roses i cultura malgrat el vent

Malgrat el fred i el vent, les celebracions de Sant Jordi reuneixen a multitudinàries parades de llibres, roses i activitats culturals a molts municipis ebrencs

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dia de Sant Jordi a les Terres de l’Ebre ha estat marcat pel vent i el fred, però això no ha impedit que els carrers esdevinguin escenari d’una vibrant festa cultural i literària. A Tortosa, a mig matí, el centre de la ciutat s’ha omplert amb parades de llibres i roses, amb una afluència notable malgrat que el temps no acompanyés gaire. Les escoles han participat activament portant els més petits a gaudir de la diada, creant un ambient viu i animat.

El punt àlgid de les celebracions s’espera aquesta tarda, amb llibreters i floristes preparats per afrontar la gran afluència de visitants. A les parades de llibres, els lectors busquen les últimes novetats editorials, així com literatura local, mentre que els floristes ofereixen roses especials amb detalls únics.

Les parades s’estenen per diversos carrers, amb una cinquantena d’expositors des de carrer Sant Blai fins a la plaça de la Cinta.

Pel que fa a les roses, les floristeries han estat treballant intensament des de primeres hores, oferint roses d’autor amb embolcalls i detalls personalitzats. Malgrat les condicions meteorològiques adverses, la venda de roses ha estat satisfactòria, amb una gran demanda per part dels clients que busquen fer un regal especial a la seva parella, éssers estimats o per a ells mateixos.

Tot i el vent, la festa continua amb ànim a tot el territori ebrenc, amb els treballadors de les floristeries protegint les roses de les ràfegues de vent per garantir que arribin a les mans dels seus destinataris en perfecte estat.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -