14.3 C
Amposta

Sant Jaume d’Enveja aprova una nova ordenança per l’increment de banyistes i pescadors

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des de les regidories de Turisme, Sostenibilitat, Activitats Tradicionals i Pesca de  l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, es va proposar al Ple l’aprovació de l’esmentada  ordenança degut a l’increment de banyistes i de pescadors a les platges de la població.  

Les ordenances contemplen la definició i senyalització d’una zona de pesca de 800  metres de llargada on a l’estiu tindrà preferència la pesca sobre l’activitat banyista les  24 hores del dia, quedant prohibida la pesca recreativa en horari diürn a la resta de  platges del municipi.  

Es defineix també una zona com a platja naturista de 1880 metres de llargada a la  platja del Serrallo. També s’habilitarà i senyalitzarà una zona de platja de 200 metres  de llargada destinada als gossos. 

L’ordenança també regula els drets i els deures de les persones usuàries, l’ocupació  amb guinguetes, tendals, ombrel·les, estacionament de vehicles, el desenvolupament  d’activitats culturals i esportives, i les emissions sonores i lumíniques, així com l’obligació de recollir i emportar-se els residus, respectar la vegetació dunar i la  prohibició de l’acampada. 

El Ple va aprovar per unanimitat aquesta ordenança que serà sotmesa a informació pública durant 30 dies perquè es puguin presentar les corresponents reclamacions o  suggeriments. 

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -