14.3 C
Amposta

Salut vacunarà amb Janssen als temporers de les Terres de l’Ebre de la campanya de la fruita dolça

La vacunació de temporers de la fruita dolça a les Terres de l'Ebre comença aquest dijous a Móra d'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La vacunació de temporers de la fruita dolça s’iniciarà a les Terres de l’Ebre aquest dijous 3 de juny a Móra d’Ebre. La vacunació es realitzarà a aquelles empreses que així ho han sol·licitat a través del Departament d’Agricultura, amb qui des de Salut hi ha hagut una excel·lent coordinació des del primer moment per tal que aquesta campanya de recollida de fruita sigui tan segura com sigui possible tant per les empreses com pels treballadors.

A hores d’ara hi ha 3 empreses que s’han unit a aquesta iniciativa. La vacuna administrada serà la Janssen, ja que només precisa una dosi per obtenir la pauta completa de vacunació, i s’iniciarà aquest dijous a les 9 del matí a Móra d’Ebre, concretament a l’Espai de la Democràcia, cedit per l’ajuntament de la capital riberenca.

El passat 19 de maig, temporers del Grup Fruiter de Benissanet i altres empreses de la zona van participar en un primer cribratge per detectar casos asimptomàtics. De les 84 proves realitzades, només es va detectar un cas positiu.

Des de fa mesos els Departaments de Salut, Agricultura i Treball i Afers Socials han estat treballant proactivament amb les empreses del camp per tal de promoure campanyes de recollida de fruita segura per a treballadors i empreses. D’aquest esforç en va sorgir un document de pautes i mesures a seguir, al qual s’hi han incorporat els cribratges i vacunació a les empreses que així ho sol·licitessin.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -